Projecten

Projecten

Projecten die door Benner Advies & Ontwikkeling worden ontwikkeld of begeleid hebben altijd een sterke relatie met horeca en/of de bedrijfskenmerken daarvan. Projecten worden zowel op basis van opdracht als in eigen beheer uitgevoerd.Projecten - Fellini Alkmaar

Fellini is een concept dat helemaal past in de moderne horeca. Het is een ontmoetingsplek voor ieder moment en iedere omstandigheid. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Voor koffie, lunch, borrel, diner, een feestje of een hippe clubavond. De formule van Fellini, gebaseerd op het Italiaanse familiegevoel, leent zich uitstekend om landelijk te worden uitgerold. Maar hoe pak je dat aan?

Partnership

Om de formule goed in de markt te zetten brengt Benner Advies & Ontwikkeling de locatie, de ondernemer, financiële middelen en expertise bij elkaar. Wij kiezen niet voor franchising, maar voor partnerships. Anders gezegd: de authenticiteit van de formule wordt gewaarborgd door met ondernemers te werken die partner worden in het project. Gezamenlijk staan we aan het roer. De ondernemer krijgt echter volop ruimte om een eigen invulling te geven aan bijvoorbeeld de menukaart. Zolang de formule maar duidelijk herkenbaar blijft. Inmiddels is Fellini gevestigd in Assen, Enschede, Leeuwarden en Rotterdam. 

Media 2015 zal de nieuwste vestiging van Fellini in Almaar geopend worden aan het Kerkplein 9. We zijn reeds begonnen met de verbouw. Houd deze website in de gaten voor meer info.


Pop Dijkemaweg 31C 9731 BB Groningen Tel. 050 - 318 87 88